Naomi/ K-POP

logo-alt-about

Naomi/ K-POP

Over mij

Dansen is mijn grootste passie, oriëntaalse dans in het bijzonder. Vanaf mijn derde jaar kom ik al in aanraking met Arabische muziek en cultuur je kan dus wel zeggen dat oriëntaalse dans met de paplepel is ingegoten. Toen ik ouder werd ben ik lessen gaan volgen en sinds 2013 treed ik op en doe ik mee aan wedstrijden, zowel solo als in de groep El Fatinat. Belangrijkste behaalde solo titels zijn:

 • Winner Orientalicious 2018, 1e plaats.
 • ISBF Rising Star 2017, 2e plaats.

Dansstijl

Naast oriëntaalse dans heb ik in vele andere dansstijlen les gehad en in demogroepen gezeten. De invloeden van andere dansstijlen zijn in mijn choreografieën en dansstijl terug te zien. Ik kom regelmatig in Egypte en heb daar dan ook veel geleerd over de cultuur die met de dans verbonden is. Mijn dansstijl is daarom ook te omschrijven als Egyptisch met een twist.

Een eigen tintje geef ik dan ook aan de andere dansstijlen, zoals: Shaabi, Saïdi, Baladi, Electro Shaabi, Turks, Mejancé, Sluier, Waaiers, Iskanderani, Voi Poi, Lyrical, Modern Bellydance, Fusion mix, Tabla Solo, dansen met live band etc.

Mijn andere passie is K-POP en sinds kort verzorg ik bij AnaDanst ook wekelijk les in deze prachtige dansvorm.

K-Pop

Met een mix van verschillende muziekstijlen zoals; hiphop-/urban-, trap- en popmuziek is K-Pop de wereld aan het verover. Het is al jaren ontzettend populair in Azië en ook in het westen wordt het steeds bekender. Koreaanse Pop is een echte subcultuur geworden. En zo divers als de muziek is, is ook de dans. Met bewegingen die komen uit streetdance, urban/hiphop, electro-dance en zelfs modern, dans je op de hits van bekende artiesten zoals; BTS, Blackpink, Twice en TXT.

Bij onze K-Pop danslessen leer je de choreografieën uit de videoclips van jou favoriete K-Pop groep. We gaan aan de slag met technieken, posities en leer je zelf combinaties maken. Het leuke aan K-Pop is dat het zo divers is. De ene keer dans je een groovy hiphop stuk en de andere keer ben je een sexy diva. Daarnaast werk je op een leuke manier aan je conditie! Ben jij een echte K-Pop fan, ben je op zoek naar een nieuwe hobby of wil je je lichaam in een betere conditie brengen zonder naar de gym te gaan? Kom voor een vrijblijvende proefles bij Ana Danst. Voor informatie over de dagen en tijden zie ons rooster onder wekelijkse lessen:  https://www.anadanst.nl/lessen/wekelijkse-lessen/

Shows, boek een optreden

Ik ben te boeken voor verschillende gelegenheden als:

 • Festivals
 • Bruiloften
 • Hennafeesten
 • Restaurants en andere eetgelegenheden
 • Bedrijfs- en thema-feesten.
 • Vrijgezellenfeesten voor dames
 • Buurtfeesten
 • Kinderfeesten
 • Clubs
 • Videoclips

Wilt u direct boeken? Dat kan, via deze website, of stuur direct een mail naar:
naomi_dancer@outlook.com

Meer foto’s