IN DE MEDIA

logo-alt-about

Ana in MEST, ED en meer

Ik mag me erg gelukkig prijzen dat mijn activiteiten niet onopgemerkt voorbij gaan. Zelf zoek ik media nooit op, ik doe wat ik doe uit overtuiging en liefde. Maar een beetje zichtbaarheid is zeker welkom, gelukkig weet media mij wel te vinden. Hieronder zie je een aantal voorbeelden.

Stadse gezichten in ED

Wat een verassing was het toen ik een telefoontje kreeg van Rene Manders of hij langs mocht komen voor een interview voor Eindhovense Dagblad. Ik zou een van de gezichten worden in de prachtige rubriek van ED, genoemd Stadse gezichten.
Natuurlijk mocht dat! Een bezoek naar de lessen en een fijn gesprek resulteerde in dit klein artikeltje. Na 27 jaar leven in Eindhoven mag ik zelf ook stellen; ik ben een Eindhovense en nu is dat officieel. Ik ben een van gezichten van de stad :-).

Ontmoeting met prinses Maxima

Dit is een foto uit een artikel van BveMagazine over een bezoek van toen nog prinses Maxima in Den Bosch.

ANA IN MEST

MEST is een magazine voor cultuur in Noord-Brabant. Hier mocht ik in maand oktober met mijn gezicht op de cover daarbij mocht ik nog twee pagina’s van de tijdschrift in beslag nemen. Dit ervoer ik als een hele eer, niet zo zeer voor mij zelf, maar voor de buikdans community. Als een buikdanseres moet je nog regelmatig vechten met vooroordelen die er bestaan rondom ons dans terwijl het gewoon een kunst vorm is en een prettige manier om in de beweging te blijven. MEST heeft met t interview en hele eigenzinnige foto’s van Milan Vermeulen hieraan weer bijgedragen. Bedankt!
Voor de interview geschreven door Bart Smout, klik hieronder.

AnaDanst bij omroep Brabant

AnaDanst Bellydancer of the world

AnaDanst en CairoLiberationFront

AnaDanst en CairoLiberationFront